Tarieven

Kosten

Als wij een overeenkomst hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, sturen wij de nota rechtstreeks naar de zorgverzekeraar en krijgt u 100% van de behandeling vergoed.

U betaalt:

  • Het standaard eigen risico (in 2022 is dat 385 euro). Mensen met een minimuminkomen krijgen de verhoging terug via de zorgtoeslag.
  • Als u daarnaast nog een persoonlijk (verhoogd) eigen risico op de polis hebt, dan wordt het ook daarmee verrekend.

Eigen risico geldt voor alle zorg die u heeft gebruikt in dat jaar.

Informeert u van tevoren of wij een contract hebben met uw zorgverzekeraar. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijgt u na afloop van elke sessie een factuur die u aan ons moet voldoen. U stuurt de factuur daarna naar de zorgverzekeraar die u daar een percentage van vergoedt als u een natura polis heeft. Bij een restitutiepolis is de vergoeding 95-100%. Verzekerden hebben jaarlijks tot januari de tijd om een naturapolis om te zetten in een restitutiepolis. Een restitutiepolis is niet veel duurder dan een naturapolis en biedt de mogelijkheid om zelf een zorgverlener te kiezen.

Verhindering en annulering

Wilt u een afspraak afzeggen, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren kenbaar te maken. Bij een niet tijdige afzegging wordt 75 euro in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.