Wie ben ik?

Over Mij

Mijn naam is Jacqueline De Beer. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als psycholoog, ben sinds 1995 geregistreerd als GZ-psycholoog en heb sinds 2008 mijn eigen praktijk in de Generalistische Basis GGZ. Momenteel werk ik naast mijn eigen praktijk ook binnen een GGZ instelling.

Mijn Visie

Psychologische behandeling zie ik als een proces waarbij het belangrijk is om een veilige vertrouwensrelatie op te bouwen. Vanuit die basis kunnen we samen de problemen en de achtergronden ervan gaan begrijpen. Daarna bespreek ik met u wat nodig is om toe te werken naar verandering en maken we een plan van aanpak. Dit plan houdt tevens een zoektocht in en kan gaandeweg bijgesteld worden. De klachten zijn hierbij het uitgangspunt. Soms gaan achter de oorspronkelijke klachten complexere patronen schuil en kan in onderling overleg besloten worden om deze aandacht te geven. Een therapie kan soms kort duren, en soms ook langer zijn.

Mijn persoonlijke stijl hierin is rustig, transparant, empathisch en met een onderzoekende houding. Warmte en betrokken aandacht vind ik belangrijk in het contact als basis voor de mogelijkheid voor mensen om zonder oordeel, in vertrouwen en openheid naar zichzelf en de leefsituatie te durven kijken. Ik werk doortastend waar nodig, met lichtheid en humor waar mogelijk.

Omdat ieder mens en elk probleem anders is, is het voor mij elke keer weer een uitdaging om een cliënt te helpen bij zijn of haar veranderproces. Zodat u daarna weer zelf verder kan. Met moed en houvast om de moeilijkheden in uw dagelijks leven aan te pakken.

Beroepsregistratie en praktijkregistraties:

GZ-Psycholoog, BIG-registratie nummer: 59052088925
AGB code zorgverlener: 94-007978
AGB code praktijk Jacqueline de Beer: 94-057284

Ik ben lid van:

LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten)
Vereniging voor schematherapie
Stichting EFT-Nederland
Nederlandse Vereniging voor Psycho-sociale Oncologie (NVPO) (geregistreerd in het deskundigenbestand)
Parkinson Netwerk